soulride-mtb-instagram-white-512x512
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
mtb-vrouwen-weekend

Wat een heerlijk mountainbike weekend hebben we met elkaar achter de rug!


Hopelijk is iedereen een beetje opgedroogd en staan de fietsen schoon gestald (of zijn ze al gebruikt). Ben je alweer nieuwe MTB plannen aan het maken? Wij wel uiteraard!

We kijken terug op veel gezelligheid, stevige inzet om vaardigheden te verbeteren en mooie momenten waarin we genoten van de natuur en de uitzichten vanaf de MTB-route over het meer. En dat ondanks dat de winterse buien.

Namens SoulRide , Ruben en Afra heel erg bedankt voor jullie inzet en dat jullie er waren!

Schermafbeelding 2022-04-12 140708

SoulRide MTB Shop

Tijdens het weekend konden jullie helmen van IXS en schoenen van Ride Concepts proberen. In onze webshop staan deze producten inmiddels online. Maar hebben bijvoorbeeld ook helmen van POC.
Je kunt ze nu met deze kortingscode Z35XT7DR van 15% bestellen.

Je krijgt ze uiteraard thuis gestuurd. De code geldt vanaf 25 euro en is geldig t/m 30 april (niet geldig op de fietsen).

Naar de shop: https://soulridemtb.shop

mtbhopper-intro-2021-800x1020-1

Wil je meer airtime maken?

Wil je meer airtime maken? We zijn ook leverancier van de ramps van MTB-Hopper.
Ook super vet mocht je kids hebben die mountainbiken.

Check ze hier: https://soulridemtb.shop/product-categorie/mtb-ramps-en-kickers/

Foto’s Ron van Hal

De foto’s van de fotograaf Ron van Hal staan op zijn webomgeving en zijn na te bestellen via deze link: https://www.oypo.nl/nl/615cac2565b0ff072f76

Smaken de clinics naar meer?

Wil je door met je MTB-vaardigheden verbeteren? SoulRide biedt op verschillende routes in Nederland clinics aan. Bijvoorbeeld op: Appelscha, Hellendoorn, Rijssen, Lunteren, etc. Zie onze website. Maar ook geldt: we doen regelmatig clinics op aanvraag!

Dus heb je een eigen groepje MTB-liefhebbers, dan prikken we een locatie en datum in overleg. Gewoon ons even een mailtje sturen, dan regelen we een aanbod op maat.

Mtb-clinic Trail Hellendoorn

€ 65.00 incl. btw.

Zin in het rijden van meer technische mtb-routes in NL, maar mis je vaardigheden om dit met zelfvertrouwen te doen?

Of wil je als licht-gevorderde mountainbiker met je mtb-techniek aan de slag voor meer dynamiek en flow in het mountainbiken?

Kies dan voor deze Trail mtb-clinic.
Next step in jouw mtb-avontuur dus.
Mtb-clinic Trail Hellendoorn

MTB Coaching: oog op je doel

Heb je tips of hulp nodig om te trainen naar een MTB-uitdaging? Een fikse MTB-tocht voor een goed doel, een meerdaagse marathon, een Enduro of toch liever crosstriathlon?

SoulRide biedt ook coaching op maat aan via een abonnement. Je ontvangt van ons online trainingsschema’s op maat voor jou en we houden 1-op-1 coachingsgesprekken over je doelen en voortgang. Geschikt voor iedereen die MTB-doelen stelt.

Meer weten, bel ons vrijblijvend of kijk op: https://soulridemtb.nl/product-category/mtb-trainings-abonnementen/

Heb je tips?

Natuurlijk zijn er zaken voor herhaling vatbaar en ook voor verbetering! Dus we ontvangen graag je tips voor een volgende keer over bijvoorbeeld de op opzet van de clinics, de accommodatie, het eten, de communicatie vooraf, of je wensen voor een volgende trip. Mag gewoon via een mailtje of telefoontje.

facebook instagram 
soulride-mtb-instagram-white-512x512
Email Marketing Powered by MailPoet