Bekijk de nieuwsbrief in je browser
foto-nieuwsbrief

Beste mountainbike vriendinnen,


Zoals beloofd ontvang je hierbij de weblink naar het resterende beeldmateriaal van het MTB Vrouwen Weekend: https://soulridemedia.nl/s/deelnemers-mtb-weekend

Er wordt al druk gewerkt op verzoek van velen aan een nog uitdagender vervolg van het MTB vrouwen weekend op een nieuwe locatie in Nederland en daarbuiten. Ook komt er binnenkort een MTB Mixed versie online.

Dus hou de nieuwsbrief goed in de gaten voor updates!

Met sportieve groet Toon en Marleen

SoulRide MTB Shop

Kortgeleden heeft SoulrideMTB een eigen online winkel gelanceerd:

We zijn enthousiast dat we hem met jullie kunnen delen. In de winkel vindt je een mix van samengestelde artikelen die we belangrijk vinden en vaak gebruiken bij en tijdens het mountainbiken, samen met andere merkartikelen. Het assortiment is in opbouw en verandert maandelijks, dus kom regelmatig terug.

We streven ernaar de beste selectie mountainbike uitrusting en kleding te bieden, en ook een uitstekende klantenservice zoals jullie van ons gewend zijn!

Hier hebben we jullie hulp bij nodig. Omdat we vanaf het begin proberen een groter klantenbestand op te bouwen, kunnen we je steun goed gebruiken en dat belonen we met een mooie korting van 15%.

Hoe? Deel onze online winkel met je volgers op instagram of facebook door vermelding van de tag @soulride.mtbshop in een Story, Reel of bericht en stuur ons een DM van het geplaatste bericht.
De kortingscode sturen we dan naar je op!


Naar de shop: https://soulridemtb.shop

Update: MTB-clinics, cursussen, evenementen kalender 2022

MTB Clinic bochten skills gevorderden

Vanaf 65.00

Voor mountainbikers die meer uitdaging op de trails zoeken. Bij bochten rijden komen meerdere aspecten samen: snelheid doseren, kijktechniek toepassen, juiste lichaamshouding, goede lijnkeuze, fiets inkanten en grip houden. Niet eenvoudig in de praktijk.

Want draai je met je stuur je fiets door de bocht of gebruik je je lichaam? Hoe werkt dat kantelen van je fiets in een bocht eigenlijk? Neem je de binnen of buitenbocht en waar kijk je naar… Eén gouden mtb-regel geven we vast weg: ‘Stare at trouble, get in trouble.’
MTB Clinic bochten skills gevorderden

MTB-clinic Ouder kind – Trailgorilla’s Incl. Vaderdag editie

Vanaf € 70.00 (ouder + kind)

Starten met mountainbiken doen we samen!
Samen actief bezig zijn in de natuur en op de mountainbike het bos verkennen: spannend, sportief en gezellig. Leuk als gezin, met je kind, ouders, of broer of zus.

Geschikt voor actieve ouders en kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ervaring met mountainbiken is niet nodig. Huren van mountainbike en helm is mogelijk.


Incl. Speciale Vaderdag Editie op 19 Juni te Appelscha
mtb-ouder-kind-soulride-mtb-trailgorrillas-2022-710x946

MTB Coaching: oog op je doel

Heb je tips of hulp nodig om te trainen naar een MTB-uitdaging? Een fikse MTB-tocht voor een goed doel, een meerdaagse marathon, een Enduro of toch liever crosstriathlon?

SoulRide biedt ook coaching op maat aan via een abonnement. Je ontvangt van ons online trainingsschema’s op maat voor jou en we houden 1-op-1 coachingsgesprekken over je doelen en voortgang. Geschikt voor iedereen die MTB-doelen stelt.

Meer weten, bel ons vrijblijvend of kijk op: https://soulridemtb.nl/product-category/mtb-trainings-abonnementen/

#LETYOURSOULGUIDEYOURRIDE
facebook instagram 
soulride-mtb-instagram-white-512x512
Email Marketing Powered by MailPoet