Bekijk de nieuwsbrief in je browser
soulride-mtb-instagram-white-512x512
soulride-mtb-gevorderden

SoulRide Nieuwsbrief februari

Beste mountainbikevrienden,

Terwijl we nog hopen op een pak sneeuw voor een witte winterse mtb-rit, werken we achter de schermen hard aan nieuwe producten voor dit voorjaar. Voor Soulride is er in de wintermaanden veel gebeurd: we bieden naast clinics ook MTB-coaching aan, zijn gestart met trail clinics op Hellendoorn en begin april organiseren we ons eerste MTB vrouwen weekend.

Veel leesplezier Marleen en Toon

soulride-trail-mtb-clinic-hellendoorn-fb-1200x628

NIEUW: Trail Hellendoorn

Uitdagend, afwisselend en fun om te rijden, dat is de trail van Hellendoorn! Een van de tofste routes in de Noordelijke helft van ons land.

Daarom is SoulRide op deze mtb-route gestart met een Trail clinic, geschikt voor licht gevorderde en meer gevorderde mountainbikers. Een paar features die je tegenkomt: steile bochten, verschillende afdalingen, wortelklim, grote zandkuil, flow segment en “pump” bultenafdaling. De route leent zich uitstekend om in meer technisch terrein jouw vaardigheden te verbeteren met meer vertrouwen, beheersing en flow als resultaat.

Geef je op via de site op een van de geplande data. Of als je een fietsgroep hebt van minimaal 4 deelnemers, dan kunnen we de clinic ook aan jullie eigen groep geven op een datum in overleg.
Een uitgebreide clinic van ruim 3 uur. Koffie en thee voor de start, dat verzorgen wij.
soulride-mtb-beginners-cursus-fb-1200x628

MTB Beginnerscursus

Weet je wat we vaak als reactie krijgen na een clinic voor beginners?
“Dat was heel tof en leerzaam! Maar ook best veel info en nieuwe dingen om te proberen.”

Juist daarom heeft SoulRide een beginnerscursus ontworpen, een pakket van 3 lessen waarin we stapsgewijs vaardigheden opbouwen.

Een cursus heeft meerdere voordelen in vergelijking met een losse clinic. Zoals: meer tijd, aandacht voor het oefenen van vaardigheden en lekker rijden; we komen op verschillende routes: Appelscha en Gieten-Gasselte; tussen de lessen kun je zelf aan de slag met wat je hebt geleerd en doordat je terugkomt, kun makkelijk vragen stellen; en je leert andere deelnemers beter kennen, zo ken je meer mtb-ers op mee op pad te gaan.

Kortom in een cursus leggen we een stevige basis voor veel uren en kilometers plezier.
soulride-coaching-training-mtb-cross-triathlon

NIEUW: SoulRide MTB coaching

Mountainbiken is meer dan vaardigheden, het vraagt ook uithoudingsvermogen, kracht en mentale fitheid. Om mountainbikers hierin te begeleiden, biedt SoulRide nu ook coachingsabonnementen.

Er zijn meerdere soorten: Toer, Race, Marathon of Cross-Triathlon. Dus wil je jouw conditie verbeteren door mountainbiken en zelf langere tochten rijden? Ben je meer het type wedstrijdrijder dat gericht wil trainen voor meerdere mtb-races in een seizoen? Of staat bij jou crosstriathlon of een mtb-marathon - zoals Duchenne Heroes, 4 Islands Bike Race, 200 van Drenthe of Dutch Masters of MTB - bovenaan jouw doelenlijstje?

De werkwijze is simpel: we starten met een intakegesprek, maken een trainingsplan met jou en vervolgens ontvang je wekelijks online een schema met trainingen: specifiek gericht op MTB en afgestemd op jouw weekritme en doelen. En er zijn tussentijds gesprekken met je coach. Uiteraard mag je ons vrijblijvend bellen om jouw wensen en doelen te bespreken en te ontdekken of dit bij jou past. Op de website vind je de verschillende soorten abonnementen.
soulride-mountainbike-weekend-8-9-10-april

Mountainbike vrouwen weekend 8,9,10 april #sharethefun #shareyourride

Vlak bij het mooiste meer van Noord-Nederland en de leukste route van Drenthe, houdt SoulRide begin april een MTB-weekend specifiek voor vrouwen.

We verblijven op de camping De Lente van Drenthe, gaan samen de route Gieten-Gasselte op voor clinics, eten samen in het Koerscafé en genieten na van de dag met een drankje.

Het weekend was volgeboekt. Maar door de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen op 25 februari kan er nog een extra cabin verhuurd worden. Er komen dus 4 plekken extra bij; 1 kamer voor 2 personen en 2x eenpersoonskamer. Wil je nog mee? Boek jouw plek in de laatste cabin!

Aankomende MTB-clinics, cursussen, evenementen - 2022

Mtb-clinic Trail Hellendoorn (licht)gevorderden - 6 mrt, 1 apr - Boeken !

Introrit Start To Ride - 23 feb - Boeken !

Introrit Trail Gorilla Ouder-kind - 23 feb - Boeken !

MTB-clinic Skillz Bochten Gevorderden - 11 mrt - Boeken !

MTB-cursus Beginners - 13, 20, 27 mrt - Boeken !

MTB-clinic Gevorderden - 13, 27 mrt - Boeken !

soulride-mtb-instagram-white-512x512
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet