1. John en Janneke

  Duotraining met Toon gedaan. Heel blij mee! Zinvolle aanwijzingen gekregen, echt wat van opgestoken. We merkten meteen resultaat! Daarnaast is Toon ook heel sociaal en weet er een leuke dag van te maken. Groeten van 2 tevreden MTB-ers.
 2. Lieselot Lambeck

  De clinics van Toon en Marleen zijn erg leerzaam en leuk! Ze geven je feedback op een fijne manier. Ik fiets een stuk zelfverzekerder na de beginnerscursus en de intermediate cursus. Echt een aanrader, ook als je al goed/hard kan fietsen.
 3. Rolf

  Afgelopen weekend een mtb-clinic gehad in Hellendoorn, we hadden perfect weer en Marleen en Toon waren heel goed. Ze geven goede aanwijzingen die je ook na de mtb-clinic goed kan gebruiken. Ben zeer tevreden en raad iedereen aan om deze mtb-clinic te volgen bij hun!
 4. Evert

  Leuke leerzame clinic met ruimte om de 'tips and tricks' je eigen te maken, daarnaast nog veel ruimte voor bredere uitleg over techniek en materiaal.
 5. Johan Wilbrink

  bedankt Toon voor je positiviteit. Goede aanwijzingen gehad.
 6. Egbert Troost

  Erg leuk gehad, veel ruimte voor eigen inbreng en tijd om de tips en verbeteringen toe te passen. Veel kennis en ervaring.
 7. Marten de Groot

  Na de beginners cursus gedaan te hebben heb ik deze één daagse cursus gedaan om mijn skills te verbeteren. Dat is gelukt, alle stof in de beginnerscurus werd herhaald en omdat het MTB track in Hellendoorn best wel uitdagende stukjes kentheb ik dat in de praktijk nog even lekker kunnen uitproberen. bedankt Toon voor de wederom fantastische coaching en Marleen voor de koffie ;-)
 8. Petra Westerhof

  Deze MTB-cursus is echt een aanrader, ook als je al enige mountainbike ervaring hebt. Ik rijd geregeld een MTB-route, maar had nog nooit deelgenomen aan een clinic/cursus. Ondervond af en toe problemen, vooral als het wat technisch werd. De opbouw van de cursus is erg goed en er wordt inhoudelijk veel behandeld. Kijktechniek, houding, bochten, controle, pedaaldruk, en ga zo maar door. Bovendien wordt er goed gekeken naar wat iemand (al) kan en natuurlijk wat er beter kan en hoe dit kan worden gerealiseerd. En dat alles op een heel leuke manier! Het heeft mij veel vertrouwen gegeven op de mountainbike. Kom vast nog eens terug voor een vervolg clinic!
 9. Richard Thoen

  Ow ja hoor, ik kon voor de beginners cursus best wel een MTB track rijden, maar deze cursus heeft heel erg geholpen om dit met meer controle, beter inzicht en vooral een lekkere flow te doen, als je over de meer technische stukken rijdt. En dat draagt enorm bij aan het genot van het rijden, en smaakt daarnaast naar meer! Marleen en Toon zetten zich in om iedereen in de groep er het beste uit te laten halen. Ze herkennen als iemand met een onderdeel meer moeite heeft, en helpen diegene om vertrouwd te worden met de oefening. Ook is er aandacht voor veiligheid: Fiets controle, onderhoud maar ook het aspect dat je samen met andere mensen stukjes natuur deelt en met elkaar rekening houdt. 100% aan te raden voor beginnende fietsers die techniek en plezier in het fietsen willen vergroten. Ik sluit vast en zeker nog eens aan bij een clinic of vervolg cursus.
 10. Marten De Groot

  Ik heb de beginners cursus gedaan. Omdat ik maar 1 weekend kon heeft Toon mij 2 x 's avonds les gegeven. Wat een service ! De passie die hij heeft voor zijn sport straalt hij uit en inspireerde me enorm ! Ik heb verschrikkelijk genoten van de lessen, maar bovenal, (en daar gaat het om), heel veel geleerd. Mijn zelfvertrouwen is 100% toegenomen. Ik zit een stuk prettiger op de fiets en heb geleerd op tijd te anticiperen op nieuwe situaties. Mijn fiets controle is aanmerkelijk verbeterd, en hierdoor voel ik me veiliger. Jammer dat ik niet alle groepslessen heb me kunnen doen, want die ene keer dat ik wel met de groep mee kon was erg leuk. Ik heb Marleen leren kennen als een kundige coach en ook bij haar voelde ik de passie voor de sport er af spatten. In de groep leer je ook van elkaar veel. Ik heb nu al zin in het vervolg.
 11. Ingrid Breugelmans

  Wat zijn Toon en Marleen top instructeurs! Genoten van een gigantisch gave clinic in Nijverdal/Hellendoorn. In een paar uurtjes gigantisch veel geleerd!
 12. Dobbinga

  Super leuke clinic! Absoluut een aanrader. Voldoende afwisselend; aandacht voor techniek, houding en veiligheid. En natuurlijk uitdagende stukken door het bos gereden! Een hele mooie kennismaking met mountainbiken. Wij gaan zeker vaker op pad met een MTB!
 13. Rudi

  Wij hebben met een aantal vrienden de voortgezette mountainbike clinic gevolgd in Appelscha. Was een erg geslaagde zondagmorgen. Leuke oefening vooraf om je behendigheid op de fiets te testen en te verbeteren. Daarna het bos in en daar verschillende oefeningen qua stuur vaardigheid, klimmen en afdalen gedaan. Erg leerzaam en supergezellig clinic een echte aanrader om te gaan trainen met Toon en Marleen
 14. Annet

  Wat een leuke en leerzame clinic! Veel geleerd van 2 enthousiaste instructeurs. Bedankt Marleen en Toon.
 15. Cecielle

  Super leuke ervaring om zo veilig en ontspannen te starten met MTB. Zelf had ik nog nooit anders dan op de weg gereden, de instructeurs gaven de juiste tips en het vertrouwen om te gaan op de MTB paden. Een aanrader!
 16. Ijda Arendz

  Gedreven instructeur, volop passie, veel geleerd, mooi begin van nieuwe sport voor mij!
 17. Dineke Mast

  Marleen is een bevlogen instructeur ze geeft je het vertrouwen dat je iets kunt wat je niet van jezelf verwacht had. En belangrijker ze laat je genieten van de sport :)
 18. Bart Sibon

  Heb de clinic met veel plezier ervaren. Duidelijke uitleg, mooie opbouw in de lessen, gevarieerde training, leerzame terugkoppeling en analyses. Een aanrader!