Hellendoorn – In de Heuvelrug

SoulRide MTB is partner voor mountainbikeclinics vanaf van het kleinschalige vakantiepark ‘In de Heuvelrug’ Hellendoorn.
Met een vijftal luxe huisjes op een groot terrein middenin de natuur en pal aan meerdere mountainbikeroutes, is deze locatie de perfecte uitvalsbasis voor een comfortabel en actief weekend mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug.

Er is veel ruimte op het park: een groot weiland voor allerlei activiteiten, een afspuitplek voor de mountainbike (en je kleding), bij elke huisje een vuurschaal om lekker bij na te genieten van de dag en een keet vol spelletjes.

SoulRide MTB verzorgt – op aanvraag – graag voor jouw gezelschap, gezin of vriendengroep een clinic.

‘In de Heuvelrug’ bevindt zich iets ten noorden van Hellendoorn. Je kunt vanaf hier snel de Mtb-routes van o.a. Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen en Lemele bereiken.

Voor meer info bezoek vakantiepark "In de Heuvelrug"

MTB Licht-gevorderden en gevorderden

Zin in het rijden van meer technische mtb-routes in NL, maar mis je vaardigheden om dit met zelfvertrouwen te doen? Of wil je als licht-gevorderde mountainbiker met je mtb-techniek aan de slag voor meer dynamiek en flow in het mountainbiken? Kies dan voor deze Trail mtb-clinic op de route van Hellendoorn. Next step in jouw mtb-avontuur dus.

Aan het eind van de clinic heb jij je Mtb-vaardigheden aangescherpt, waardoor passages goed kan inschatten en je meer vertrouwen en plezier ervaart tijdens het fietsen.

Bekijk voor meer info en clinicdata onze pagina Mtb-clinic Trail Hellendoorn.

Boek nu - MTB Clinic Trail Hellendoorn

SoulRide MTB Clinics op de Heuvelrug

Bij SoulRide MTB beleeft iedereen een fantastische dag op de mountainbike in het bos. Alleen of met je partner, vrienden, familie of bedrijf.

Maak je verblijf bij “In De Heuvelrug” af met een uitdagende mtb-clinic bij SoulRide MTB.

Wil je een clinic op maat op een datum naar keuze boeken bij een verblijf bij In de Heuvelrug? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via 06-40001996.
Wil je een clinic boeken voor de volgende dag, dan graag bellen i.p.v. mailen, zodat we samen kunnen kijken of er plaats is en of er een instructeur beschikbaar.

 • Een clinic op maat op een datum naar keuze is mogelijk vanaf 160 euro (1 tot 3 deelnemers), elke extra deelnemer betaalt 45 euro.
 • Leeftijd vanaf 14 jaar en een clinic duurt 2,5 uur.
 • Wij zorgen voor wat drinken en wat lekkers.


  MTB Bochten skills Rijssen

  Voor mountainbikers die meer uitdaging op de trails zoeken. Bij bochten rijden komen meerdere aspecten samen: snelheid doseren, kijktechniek toepassen, juiste lichaamshouding, goede lijnkeuze, fiets inkanten en grip houden. Niet eenvoudig in de praktijk.

  Wil jij vloeiender rijden, minder remmen en verschillende soorten bochten beter leren nemen? Ga met ons mee naar de mountainbikeroute van Rijssen. Een uitdagende route op de Sallandse heuvelrug. Perfect om samen aan de slag te gaan.

  Boek nu - MTB-clinic bochten skills gevorderden