MTB clinic Teambuilding voor bedrijven

Op zoek naar een leuke, avontuurlijke manier om de band met jouw collega’s te versterken? Kies voor een mountainbike activiteit als teambuilding of bedrijfsuitje. Onze ervaren instructeurs zullen uw groep door het terrein en de basisprincipes van het mountainbiken leiden, terwijl ze tips en trucs geven om de ervaring nog leuker te maken.

Wij stemmen de inhoud van de mountainbike activiteit af op uw wensen en het sportieve niveau van uw team of afdeling.

Soulride MTB Teambuilding samen sportief en uitdagend bezig zijn!

MTB Business Ride

Op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om uw zakenpartners te ontmoeten? Kijk dan niet verder en boek een MTB Business Ride. Onze ervaren instructeurs leren u eerst de kneepjes van mountainbiken en nemen u mee op een actieve rit door de prachtige Drentse natuur.

Deze MTB business ride is de perfecte gelegenheid om uw zakenrelaties in een nieuwe omgeving beter te leren kennen en samenwerking te versterken. En wat is een betere manier om het sluiten van een deal te vieren dan met een lunch of borrel in het gezellige Koerscafé?

Andere activiteiten: wandelen of SUPPEN

De instructeurs zorgen dat de MTB-activiteit toegankelijk is voor beginners. Deelnemers hoeven dus geen fanatieke sporters te zijn; een basisconditie is voldoende. Het kan natuurlijk zijn dat in uw team of afdeling collega’s zijn die niet in staat zijn tot mountainbiken. Vanaf de startlocatie is de mogelijkheid om zelfstandig een prachtige wandeling te maken naar en om het nabijgelegen meer ‘t Gasselterveld.

Zoekt uw bedrijf een meerdere activiteiten? Wij kunnen ook de huur van SUPS of kano’s verzorgen, zodat uw teamleden kunnen kiezen.

Praktische info

Locatie + Horeca

  • Locatie is: MTB-route Gieten Gasselte in Drenthe.
  • Andere locaties: ppelscha of Beetserzwaag zijn bespreekbaar.
  • Horeca: Koers café Gieten Gasselte

Opzet MTB teamuitje

Een mtb-bedrijfsclinic als teamuitje is: even weg uit de gewone werkomgeving en in de natuur een sportieve activiteit beleven. Het is gezellig, versterkt het groepsgevoel en ondersteunt de onderlinge samenwerking en communicatie.

We ontvangen jullie met koffie, thee en fris in het Koerscafe, een gezellige horecalocatie in fietssfeer. Onze instructeur maakt jullie team bekend met de basistechnieken van het mountainbiken, zodat we samen de MTB-route kunnen verkennen en een rit kunnen maken (van ongeveer 90 minuten).

Het landschap vanaf de startlocatie en tijdens de rit is prachtig: een bos- en heiderijk gebied rond een  hemelsblauw meer omzoomd met witte strandjes. Uiteraard stoppen we op mooie plekken onderweg.

Afhankelijk van het doel van uw bedrijfsuitje of teambuilding kunnen onderweg op de route eventueel verschillende opdrachten worden uitgevoerd (maatwerk in overleg). Bij meer dan 10 deelnemers zorgen we voor 2 gediplomeerde instructeurs.

MTB voor bedrijven - teambuilding
Voor uw bedrijf kan SoulRide MTB een mountainbike clinic of activiteit op maat verzorgen!

Horeca-arrangement

De mountainbike activiteit is te boeken in de ochtend. U kunt een afsluitend drankje of lekkere lunch bij boeken. Boekt u de activiteit in de middag, dan hoort een gezellige borrel en / of diner uiteraard tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende intake en offerte

Heeft u interesse in een mountainbike activiteit voor uw bedrijf, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. De verwachte groepsgrootte en het wel of niet huren van mountainbikes kunt u aangeven.

We nemen contact met u op en nemen in een kort vrijblijvend intakegesprek uw wensen door rond de opzet (locatie, duur, gebruik van horecalocatie, etc.), mogelijke inhoud en doelen die u voor ogen heeft met de activiteit. Vervolgens brengen we een offerte uit.